fbpx

Accommodaties

Overnacht je in een huisje van ons of neem je zelf een huisje mee?

Accommodaties

Momenteel hebben we 4 gezellige huisjes in de verhuur. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Neem je zelf een huisje mee? Dat kan natuurlijk ook, dan kun je terecht op een van onze kampeerplekken.

Retro Vakantiehuisje

2 personen

In dit knus ingerichte huisje in retro stijl, kun je met 2 personen heerlijk vertoeven. Het huisje beschikt over een ruime badkamer met toilet en douche. In de slaapkamer staat een tweepersoons boxspring en een royale linnenkast. In het keukenblok is alles aanwezig om lekker te kunnen koken. Er is een klein terrasje waar je buiten kunt eten aan een picknicktafel of lekker een boekje kunt lezen in de zon. Te boeken vanaf 3 nachten. Honden zijn niet toegestaan.

Huisje De Berk

4 personen

Dit ruime vakantiehuisje beschikt over 2 slaapkamers met twee tweepersoonsbedden. Op één van de slaapkamers is er de mogelijkheid om de bedden apart op te maken. Er is nog een extra kamertje waar prima een baby/kinderbedje zou kunnen staan. Dit huisje beschikt over een royaal keukenblok met vaatwasser, een badkamer met douche en toilet. Er is een kleine serre waar je lekker in het ochtendzonnetje kunt zitten en een tuin met fietsenschuurtje. Te boeken vanaf 3 nachten. Honden zijn niet toegestaan.

Huisje De Beuk

2 personen

In deze gezellige studio voor 2 personen eet, slaap en relax je in dezelfde ruimte. Lekker overzichtelijk! Er staat een fijn tweepersoonsbed voor je klaar en een paar heerlijke stoelen om in weg te zakken met een goed boek. Aan de compacte tafel kan je lekker eten of gezellig een spelletje doen. Er is een royaal keukenblok en alle potten en pannen zijn aanwezig om iets lekkers klaar te kunnen maken. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, maar  is zo ruim dat we daar een vaatwasser in hebben gezet. Er is een apart toilet. Te boeken vanaf 3 nachten. Honden zijn niet toegestaan.

Huisje Onder De Kastanje

4 personen

Dit gezellige, kleurrijke huisje staat op ons kampeerveld, onder een geweldig mooie tamme kastanje. Er zijn twee ruime slaapkamers met linnenkasten en het is prima mogelijk om op één van de slaapkamers nog een baby/kinderbedje bij te plaatsen. Het keukenblokje en de badkamer zijn klein, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig! Een vaatwasser en kleine combimagnetron zijn aanwezig. Het huisje heeft een tuintje aan de achterkant, waar je een lekker privé plekje hebt. Op warme dagen zit je ook heerlijk aan de voorzijde aan de picknicktafel onder de grote boom. Te boeken vanaf 3 nachten. Honden zijn niet toegestaan.

Kampeerplekken

Uiteraard hebben we ook plek voor campers, tenten en caravans! We zijn tenslotte een camping. Ons terrein is nog in opbouw, we zijn bezig met een plan voor een nieuwe indeling en het aanleggen van andere beplanting, maar we hebben ook al een paar plekjes gecreëerd voor kampeerders. Ben je op zoek naar een rustige camping, niet te ver van de bewoonde wereld, maar wel volop in de natuur? Dan zit je hier goed! Honden zijn toegestaan in overleg.