In je eentje op vakantie gaan; voor sommige mensen al jaren heel gewoon. Daarnaast hebben veel mensen de afgelopen tijd ontdekt dat het heel lekker kan zijn om er even een paar dagen alleen tussenuit te gaan. Weg van alle drukte, even tijd voor jezelf. Wij ontvangen erg veel gasten die in hun eentje een weekendje weg gaan of hier hun vakantie doorbrengen.

Wil je in je eentje op vakantie naar de prachtige Veluwe, dan is Camping De Vriendschap een fijne uitvalsbasis. Weg van de massa, maar niet in de middle of nowhere. Kleinschalig, persoonlijk en knus. Onze gezellige huisjes zorgen ervoor dat je je meteen thuisvoelt en in het prachtige bosgebied Speulder-en Sprielderbos maak je de mooiste wandelingen en fietstochten. Daarnaast is de camping ook erg goed bereisbaar met het openbaar vervoer, dus ben je niet in het bezit van een eigen auto dan zijn we toch makkelijk te bereiken.

Benieuwd naar onze huisjes? Bekijk ze hier!

Op onze camping zijn 4 vakantiehuisjes, een pipowagen en een Tiny House te vinden. Wij wonen zelf ook op het terrein en zijn daardoor altijd aanspreekbaar in geval van vragen of voor tips in de omgeving. Er zijn ook een aantal royale kampeerplekken beschikbaar op het terrein. Wij zijn gericht op volwassenen, die hier met z’n tweetjes of alleen willen genieten van een fijne vakantie of weekendje weg. De camping ligt tussen de plaatsen Garderen en Putten, in het buurtschap Koudhoorn. Vanaf de camping wandel en fiets je binnen 5 minuten in het bos, in diverse richtingen. De wat grotere plaatsen in de omgeving, zoals Apeldoorn, Harderwijk en Amersfoort zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Overweeg je in je eentje op vakantie te gaan in Nederland? Kom lekker genieten op de Veluwe. Van harte welkom op de Vriendschap!

Vrolijk gekleurde veldbloemen in roze, geel en blauw met op de achtergrond een pipowagen