fbpx

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden De Vriendschap

Hessenweg 8, 3881 NM Putten

Reservering: Je reservering is definitief als 50% van het verschuldigde bedrag is voldaan. Alleen het versturen van het reserveringsformulier zonder de betaling af te ronden is niet voldoende voor een definitieve reservering. De resterende 50% van de betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst te zijn betaald.

Annulering: Boekingen kunnen binnen 48 uur kosteloos geannuleerd worden, waarna het aanbetaalde bedrag wordt teruggestort. Bij annulering na 48 uur is de totale som door huurder verschuldigd. Wij vinden het heel vervelend voor je als je ziek wordt of om wat voor reden dan ook op het laatste moment niet kunt komen. Jouw boeking houdt dan echter al wel enige tijd onze kalender bezet en wij zijn niet verplicht om de betaling voor dit geboekte verblijf retour te betalen. Hiervoor kun je zelf een annuleringsverzekering afsluiten bij een externe partij. Wij willen wel ons best doen om de accommodatie opnieuw te verhuren en als dat lukt boeken wij jouw betaling naar je terug. Door annulering vervallen alle rechten van huurder.

Aankomst- en vertrektijden: aankomst is mogelijk tussen 15:00 en 22:00. We communiceren daar in de week voor aankomst graag nog even met je over, zodat we weten hoe laat we je mogen verwelkomen! Vertrek graag voor 11:00 uur.

Schoonmaak bij vertrek: We verzoeken je vriendelijk het huisje “bezemschoon” achter te laten. Hiermee bedoelen we: geen etensresten op de vloer, geen vuile vaat laten staan (de vaatwasser mag wel aan staan), beddengoed afhalen, koelkast leegmaken en het vuilnis gescheiden in de diverse containers deponeren. Bij voorbaat dank!

Bewoning: Het is niet toegestaan meer personen in het vakantiehuisje te laten overnachten dan waarvoor het huisje is bedoeld. Kinderen tellen hierin ook mee als persoon.

Rust: Tussen 22:00 uur en 07:00 uur geven wij iedereen graag de gelegenheid te genieten van een goede nachtrust, daarom vragen we je om onnodig geluid achterwege te laten tijdens deze uren.

Bezoekers: Als je bezoek ontvangt tijdens je verblijf, dan horen wij dit graag even vooraf. Het bezoek (max. 2 personen) is welkom tussen 08:30 en 21:00 uur en je kunt dit doorgeven via tel. nr 06-37128050. Als huurder ben je ook aansprakelijk voor het gedrag van je bezoekers en voor eventueel door hen toegebrachte schade.

Huisdieren: Vanwege het kleinschalige karakter van ons terrein zijn huisdieren niet toegestaan.

Aansprakelijkheid:
De Vriendschap is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en/of vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.