fbpx

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Camping De Vriendschap

Hessenweg 8, 3881 NM Putten

Reservering: Je reservering is definitief als 50% van het verschuldigde bedrag is voldaan. Alleen het versturen van het reserveringsformulier zonder de betaling af te ronden is niet voldoende voor een definitieve reservering. De resterende 50% van de betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst te zijn betaald.

Annulering: Boekingen kunnen binnen 48 uur kosteloos geannuleerd worden, waarna het aanbetaalde bedrag wordt teruggestort. Bij annulering na 48 uur is de totale som door huurder verschuldigd. Terugbetaling van gedane betalingen vindt alleen plaats als Camping De Vriendschap erin slaagt het vakantiehuisje voor de desbetreffende periode opnieuw te verhuren. Je kunt er voor kiezen om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij. Door annulering vervallen alle rechten van huurder.

Aanvulling met betrekking tot Covid-19: mocht het vanwege genomen maatregelen vanuit de overheid niet meer mogelijk zijn om te komen, dan kan de boeking geannuleerd worden en krijg je het geld retour. Met niet meer mogelijk bedoelen we dan; als er ten strengste wordt afgeraden of er een verbod is op het verblijven in een vakantiehuisje.

Aankomst- en vertrektijden: aankomst is mogelijk tussen 15:00 en 22:00. We communiceren daar in de week voor aankomst graag nog even met je over, zodat we weten hoe laat we je mogen verwelkomen! Vertrek graag voor 11:00 uur.

Schoonmaak bij vertrek: We verzoeken je vriendelijk het huisje “bezemschoon” achter te laten. Hiermee bedoelen we: geen etensresten op de vloer, geen vuile vaat laten staan (de vaatwasser mag wel aan staan), beddengoed afhalen, koelkast leegmaken en het vuilnis gescheiden in de diverse containers deponeren. Bij voorbaat dank!

Bewoning: Het is niet toegestaan meer personen in het vakantiehuisje te laten overnachten dan waarvoor het huisje is bedoeld. Kinderen tellen hierin ook mee als persoon.

Rust: Tussen 22:00 uur en 07:00 uur geven wij iedereen graag de gelegenheid te genieten van een goede nachtrust, daarom vragen we je om onnodig geluid achterwege te laten tijdens deze uren.

Bezoekers: Als je bezoek ontvangt tijdens je verblijf, dan horen wij dit graag even vooraf. Het bezoek (max. 2 personen, meer alleen in overleg, afhankelijk van drukte op de camping) is welkom tussen 08:30 en 21:00 uur en je kunt dit doorgeven via tel. nr 06-37128050. Als huurder ben je ook aansprakelijk voor het gedrag van je bezoekers en voor eventueel door hen toegebrachte schade. In coronatijd is het mogelijk dat wij andere bezoekregels hanteren, info hierover is te vinden in de mail met aankomstinformatie die je ontvangt voorafgaand aan het verblijf.

Huisdieren: Onze huisjes houden wij huisdiervrij. Op de kampeerplekken zijn honden in overleg toegestaan, maar het is de bedoeling dat de andere gasten hier geen hinder van ondervinden. Op het terrein moeten honden aan de lijn. Doet de hond zijn/haar grote boodschap langs de weg voor de camping, dan vragen we je vriendelijk dit even op te ruimen. Dat is wel zo prettig voor de buren en alle wandelaars en fietsers die hier ook genieten van de mooie omgeving.

Aansprakelijkheid:
Camping De Vriendschap is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en/of vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.