Kampeerplekken

Wij hebben enkele ruime kampeerplekken beschikbaar op ons terrein. De camping is verder heel basic en beschikt niet over voorzieningen voor kinderen. Ons terrein is helaas niet geschikt voor grote zware campers, tourcaravans en verblijven met een groep. Kampeer je met een (dak)tent, camperbusje of klein (retro) caravannetje, dan ben je van harte welkom!

Wil je weten of er plek is? We verzoeken je vriendelijk om niet te bellen. Stuur een appje met een foto van je kampeermiddel naar 06-37128050 en we antwoorden zo spoedig mogelijk!

Kom je bij ons kamperen dan bedragen de kosten € 20,- per nacht in het laagseizoen en € 22,50 per nacht in het hoogseizoen. Dit is het tarief voor een kampeermiddel (tent of caravan) en max. twee personen. Hier zit de toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n.), electra en warm water bij inbegrepen. Er is ook WiFi op het terrein.

Kamperen kan bij ons van april tot oktober.

Vanwege verschillende factoren zijn wij nog niet zeker hoe we het kampeerseizoen 2021 gaan invullen. Dit betekent concreet dat we voor 1 april in ieder geval nog geen reserveringen aannemen voor het kamperen, maar alleen onze huisjes te boeken zijn. Een kampeerplek reserveren voor de maanden juli en augustus kan momenteel sowieso niet voor 1 juni. Excuses voor het ongemak!

 • Laagseizoen:

  1 april – 20 mei

  2 juni – 10 juli

  23 augustus – 30 september

 • Hoogseizoen:

  21 mei – 1 juni

  11 juli – 22 augustus