fbpx

Kampeerplekken

Wij hebben enkele ruime kampeerplekken beschikbaar op ons terrein, wat verder is ingericht met een aantal vakantiehuisjes, een pipowagen en een tiny house. De kampeerplekken zijn beschikbaar voor tweepersoons volwassen gezelschappen die kamperen met een (dak)tent, camperbusje of klein (retro)caravannetje. Ons terrein is helaas niet geschikt voor grote zware campers en tourcaravans. De camping en het sanitairgebouw zijn heel basic en er zijn verder geen voorzieningen op het terrein. Het sanitairgebouw beschikt over twee douches en 4 toiletten. Hier is helaas geen verwarming aanwezig, dus in het vroege voorjaar of najaar kan het wat fris zijn. Vanwege het kleinschalige karakter van de camping is het niet mogelijk om met een groep bij ons te verblijven.

Kamperen is mogelijk van april tot oktober. Wil je weten of er plek is? We verzoeken je vriendelijk om niet te bellen. Stuur een appje met een foto van je kampeermiddel en de gewenste datum naar 06-37128050 en we antwoorden zo spoedig mogelijk!

Tarieven kamperen 2021

Het kampeertarief bedraagt € 22,50 per nacht. Het minimaal aantal te reserveren nachten is twee.

Prijs is op basis van een kampeermiddel incl. max. 2 personen, electra, warm water en toeristenbelasting (€ 1,28 p.p.p.n.). Op het terrein is WiFi aanwezig. Aankomst vanaf 13:00, vertrek voor 12:00.
Weekendarrangement 
Vrijdag aankomst vanaf 13:00 uur tot zondag gehele dag € 50,-   (vertrek op maandag + € 12,-)
Honden zijn welkom in overleg, € 2,50 per nacht.
Voor al het rijdend materiaal wat op het kampeerveld parkeert, vragen we een olie absorptiemat te gebruiken onder de motor. Heb je deze niet zelf dan kun je deze bij ons aanschaffen voor € 5,- (100x76cm). Deze is herbruikbaar.
 • Laagseizoen:

  1 april – 20 mei

  2 juni – 10 juli

  23 augustus – 30 september

 • Hoogseizoen:

  21 mei – 1 juni

  11 juli – 22 augustus