fbpx

Kampeerplekken

Wij hebben enkele ruime kampeerplekken beschikbaar op onze kleinschalige camping, welke verder is ingericht met een aantal vakantiehuisjes, een pipowagen en een tiny house. Wij zijn een adult only camping, onze kampeerplekken zijn beschikbaar voor tweepersoons volwassen gezelschappen of soloreizigers die kamperen met een (dak)tent, camperbusje of klein (retro)caravannetje. Ons terrein is helaas niet geschikt voor grote zware campers en tourcaravans.
Het sanitairgebouw beschikt over twee douches en 4 toiletten. Hier is helaas geen verwarming aanwezig, dus in het vroege voorjaar of najaar kan het wat fris zijn. Vanwege het kleinschalige karakter van de camping is het niet mogelijk om met een groep bij ons te verblijven.
Op de camping zijn geen voorzieningen in de vorm van een winkeltje of kantine. Wil je graag met vrienden of familie afspreken tijdens je kampeervakantie, dan vragen we je vriendelijk dit buiten het terrein te doen, zodat de rust op ons knusse terrein bewaard blijft. We tippen je graag over de leuke adresjes in de buurt! Honden zijn welkom in overleg (graag even vermelden als je met hond wilt komen).

Kamperen is mogelijk van april tot oktober. Wil je weten of er plek is? We verzoeken je vriendelijk om niet te bellen. Stuur via onderstaande button een appje met een foto van je kampeermiddel en de gewenste datum en we antwoorden zo spoedig mogelijk!

Tarieven kamperen 2022

Het kampeertarief bedraagt € 25,- per nacht. Het minimaal aantal te reserveren nachten is twee. Hond: € 2,50 per nacht

Prijs is op basis van een kampeermiddel incl. max. 2 personen, electra, warm water en toeristenbelasting (€ 1,31 p.p.p.n.). Op het terrein is WiFi aanwezig. Aankomst vanaf 13:00, vertrek voor 12:00.
Weekendarrangement 
Vrijdag aankomst vanaf 13:00 uur tot zondag gehele dag € 60,-   
Voor al het rijdend materiaal wat op het kampeerveld parkeert, vragen we een olie absorptiemat te gebruiken onder de motor. Heb je deze niet zelf dan kun je deze bij ons aanschaffen voor € 5,- (100x76cm). Deze is herbruikbaar.
 • Laagseizoen:

  1 april – 20 mei

  2 juni – 10 juli

  23 augustus – 30 september

 • Hoogseizoen:

  21 mei – 1 juni

  11 juli – 22 augustus