fbpx

Kampeerplekken

Wij hebben enkele ruime kampeerplekken beschikbaar op ons terrein. De camping is verder heel basic en beschikt niet over voorzieningen voor kinderen. De plaatsen die voor het seizoen 2020 nog niet geboekt zijn willen wij daarom beschikbaar stellen aan huishoudens van max. 2 personen met kleine camperbusjes, retro caravans en campers of (dak)tenten. Heb jij zo’n bijzonder kampeermiddel en wil je weten of er een plekje is? Stuur een WhatsAppje met een foto van je kampeermiddel en de datum waarop je zou willen verblijven naar: 06-37128050 of stuur een mailtje via onderstaand envelopje.

Kom je bij ons kamperen dan bedragen de kosten € 20,- per nacht in het laagseizoen en € 22,50 per nacht in het hoogseizoen. Dit is het tarief voor een kampeermiddel (tent of caravan) en max. twee personen. Hier zit de toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n.), electra en warm water bij inbegrepen. Er is ook WiFi op het terrein.

Op dit moment is visite of dagbezoek niet toegestaan voor gasten die komen kamperen. Wij nemen niet teveel kampeerders tegelijk aan om ervoor te zorgen dat iedereen lekker de ruimte heeft en het niet te druk wordt bij het sanitair. Afspreken met familie of vrienden daarom graag buiten de camping.

Kamperen kan bij ons van 1 april tot 1 oktober.

 • Laagseizoen:

  1 april – 20 mei

  2 juni – 10 juli

  23 augustus – 30 september

 • Hoogseizoen:

  21 mei – 1 juni

  11 juli – 22 augustus