Kampeerplekken

Wij hebben enkele ruime kampeerplekken beschikbaar op ons terrein, wat verder is ingericht met een aantal vakantiehuisjes, een pipowagen en een tiny house. De kampeerplekken zijn beschikbaar voor tweepersoons gezelschappen die kamperen met een (dak)tent, camperbusje of klein (retro)caravannetje. Ons terrein is helaas niet geschikt voor grote zware campers en tourcaravans. De camping en de voorzieningen zijn heel basic.

Wil je weten of er plek is? We verzoeken je vriendelijk om niet te bellen. Stuur een appje met een foto van je kampeermiddel en de gewenste datum naar 06-37128050 en we antwoorden zo spoedig mogelijk!

Tarieven kamperen 2021

Het kampeertarief bedraagt € 24,50 per nacht. Het minimaal aantal te reserveren nachten is twee. Voor het Hemelvaart- en Pinksterweekend is een vaste prijs en aantal nachten van toepassing (zie hieronder).

Ben je met de fiets aan het rondtrekken met een trekkerstentje dan bedraagt het tarief € 20,- en is één nacht verblijven mogelijk.

Prijs is op basis van een kampeermiddel incl. max. 2 personen, electra, warm water en toeristenbelasting (€ 1,28 p.p.p.n.). Op het terrein is WiFi aanwezig.

Tot Hemelvaart zijn de kampeerplekken enkel beschikbaar in het weekend. Hiervoor zijn de volgende tarieven van toepassing:

Vrijdag aankomst vanaf 13:00 uur tot zondag gehele dag € 48,-   (vertrek op maandag + € 12,-)

Feestdagen:

Hemelvaartweekend – 3 nachten € 75,- (extra nacht € 15,-)

Pinksterweekend – 3 nachten € 75,- (extra nacht € 15,-)

Een kampeerplek reserveren voor de maanden juli en augustus is mogelijk vanaf 1 juni.

Honden zijn welkom in overleg, € 2,50 per nacht.

Voor al het rijdend materiaal wat op het kampeerveld parkeert, vragen we een olie absorptiemat te gebruiken onder de motor. Heb je deze niet zelf dan kun je deze bij ons aanschaffen voor € 5,- (100x76cm). Deze is herbruikbaar.

 • Laagseizoen:

  1 april – 20 mei

  2 juni – 10 juli

  23 augustus – 30 september

 • Hoogseizoen:

  21 mei – 1 juni

  11 juli – 22 augustus