fbpx

Huisje De Berk

Huisje De Berk

2 personen - 2 slaapkamers

Dit ruime vakantiehuisje beschikt over 2 slaapkamers met twee tweepersoonsbedden. Ideaal dus als je lekker met een vriendin een weekendje weg wilt, maar sowieso ook prettig als je graag gebruik maakt van aparte slaapkamers. Er is nog een derde kamertje waar een werkplek is gecreëerd, zodat je ook afgezonderd nog wat kunt werken of een videocall kunt doen. Maar je kunt er ook heerlijk een puzzel maken aan de grote tafel. Er is een royaal keukenblok met vaatwasser. De houtkachel biedt een gezellige, knusse sfeer houdt je ‘s avonds warm. Samen genieten bij de open haard is de perfecte gelegenheid om bij te komen en te ontspannen na een mooie wandeling of fietstocht op de Veluwe. Of kom even lekker tot rust in de infrarood sauna!

Huisje huren met open haard in Nederland

Ben jij op zoek naar een knus vakantiehuisje met houtkachel in Nederland? Dan is ons huisje onder de Berk iets voor jou! Geniet van het knisperende vuur, de gezellige warmte en de fijne sfeer. Want zeg eens eerlijk: wat is er fijner dan op een koude avond naar de vlammen te staren en te genieten van het comfort van een open haard of houtkachel? Na een prachtige wandeling of fietstocht op de Veluwe, kom je hier helemaal (warm) thuis.

Te boeken vanaf 3 nachten.

Linnengoed is optioneel, dit is bij te boeken tijdens de reservering.  Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is WiFi in het huisje.

Bekijk meer foto’s:

Beschikbaarheid & reserveren

Loop je ergens tegenaan bij het maken van een reservering, neem dan gerust contact op. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Op het huren van een vakantiehuisje zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn hier na te lezen.

Aankomst: vanaf 15:00 uur

Vertrek: voor 11:00 uur

2 personen

2 slaapkamers

De zithoek van Huisje De Berk met een kleurrijk vloerkleed, een groot schilderij met bloemen en een comfortabele tweezitsbank

Dit ruime vakantiehuisje beschikt over 2 slaapkamers met twee tweepersoonsbedden. Er is nog een derde kamertje waar een werkplek is gecreëerd, zodat je ook afgezonderd nog wat kunt thuiswerken of een videocall kunt doen. Het huisje beschikt over een royaal keukenblok met vaatwasser.

Er staat een fijne duurzame houtkachel in het vakantiehuisje en hout is inbegrepen bij je verblijf. Er is een kleine serre waar je lekker in het ochtendzonnetje kunt zitten en een tuin met fietsenschuurtje. Het huisje heeft een besloten tuin met een waterput en een groot terras. Te boeken vanaf 3 nachten. Linnengoed is optioneel, dit is bij te boeken tijdens de reservering.  Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is WiFi in het huisje.

Bekijk meer foto’s:

Beschikbaarheid & reserveren

Loop je ergens tegenaan bij het maken van een reservering, neem dan gerust contact op. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Op het huren van een vakantiehuisje zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn hier na te lezen.

Aankomst: vanaf 15:00 uur

Vertrek: voor 11:00 uur

Waarom een huisje met houtkachel in Nederland huren?

Het is heerlijk om op vakantie te gaan in eigen land: steeds meer Nederlanders ontdekken dat. In de winter is het perfect om een accommodatie te huren met open haard, want dit geeft je heerlijke warmte en comfort tijdens de koude wintermaanden. Daarnaast geniet je van een gezellige, ontspannen sfeer. En natuurlijk geniet je als stel van de romantiek van een open haard.

Samen genieten bij de houtkachel in je vakantiehuisje is de perfecte gelegenheid om bij te komen en te ontspannen na een mooie wandeling of fietstocht op de Veluwe.