fbpx

Lander Uno

Lander Uno

1 persoon

Lekker in je eentje een paar dagen eropuit? Kom lekker overnachten in onze retro caravan! Deze knusse Lander caravan is bij ons te boeken als 1-persoons accommodatie. Klein maar fijn! Binnen is de helft van de zithoek omgebouwd tot slaapgelegenheid (70x200cm) en aan de andere kant heb je dan nog een bankje met een klein tafeltje waar je kunt eten. Te boeken van mei t/m september.

Er is een klein koelkastje aanwezig. Koken doe je buiten (overdekt). Toilet en douche gebruik je in ons sanitairgebouw.

Te boeken vanaf 2 nachten. Linnengoed is optioneel, dit is bij te boeken tijdens de reservering. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is WiFi op het terrein.

Bekijk meer foto’s

Beschikbaarheid & reserveren

Loop je ergens tegenaan bij het maken van een reservering, neem dan gerust contact op. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Op het huren van een vakantiehuisje zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn hier na te lezen.

Aankomst: vanaf 15:00 uur

Vertrek: voor 11:00 uur

1 persoons accommodatie

Kleine retro Lander caravan onder een afdakje met gezellige lampjes

Lekker in je eentje een paar dagen eropuit? Deze knusse Lander caravan is bij ons te boeken als 1-persoons accommodatie. Klein maar fijn! Binnen is de helft van de zithoek omgebouwd tot slaapgelegenheid (70x200cm) en aan de andere kant heb je dan nog een bankje met een klein tafeltje waar je kunt eten. Te boeken van mei t/m september.

Er is een klein koelkastje aanwezig. Koken doe je buiten (overdekt). Toilet en douche gebruik je in ons sanitairgebouw. Te boeken vanaf 2 nachten. Linnengoed is optioneel, dit is bij te boeken tijdens de reservering. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er is WiFi op het terrein.

Bekijk meer foto’s:

Beschikbaarheid & reserveren

Loop je ergens tegenaan bij het maken van een reservering voor het overnachten in onze retro caravan, neem dan gerust contact op. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Op het huren van een vakantiehuisje zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn hier na te lezen.

Aankomst: vanaf 15:00 uur

Vertrek: voor 11:00 uur