fbpx

Beschikbaarheid

Huisje op de Veluwe boeken

Wil je snel weten welke accommodaties beschikbaar zijn op de datum van jouw voorkeur? Kijk dan in onderstaande overzichtskalender. Klik op de datum en de prijs wordt weergegeven en je kunt de reservering direct maken. Graag nog wat meer informatie en foto’s bekijken van het betreffende huisje? Klik dan door naar een overzicht van alle accommodaties via de roze button.

Overzichtskalender

De natuur in vanuit je huisje op de Veluwe

Bij een huisje op de Veluwe denk je al snel aan bos en heide landschappen. En wat dat betreft zit je op onze kleinschalige buitenplek helemaal goed! Binnen een paar minuten wandel je vanaf je huisje de prachtige Veluwse natuur in. Onze kleinschalige buitenplek is omgeven door het schitterende Speulder-en Sprielderbos. Ook wel het bos van de dansende bomen genoemd. We kunnen je diverse leuke tips geven voor mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Naast natuur kenmerkt de Veluwe zich natuurlijk ook door leuke toeristische plaatsjes. Onze camping is gelegen tussen de plaatsen Garderen en Putten, in het buurtschap Koudhoorn. Voor de snelle boodschappen, gezellige restaurantjes en een heerlijke ijssalon hoef je maar drie kilometer verderop. Dit vind je in het plaatsje Garderen. Ben je op zoek naar wat uitdaging en activiteit in je vakantie? Dan kun je hier ook terecht in het klimbos. Wil je iets uitgebreider winkelen, genieten van markten en andere (zomerse) activiteiten of een leuke kringloopwinkel bezoeken? Dan kun je hiervoor terecht in het dorpje Putten. Deze plaats kenmerkt zich overigens niet alleen door het bosgebied, maar je vind hier ook Strand Nulde, waar je op warme dagen in en om het water kunt vertoeven.

Uiteraard vind je in onze huisjes de leukste tips op de Veluwe en vertellen wij je ook graag persoonlijk waar je terecht kunt voor de mooiste Veluwe ervaringen!