Kerst en Oud & Nieuw op de Vriendschap

De feestdagen komen eraan, voor veel mensen een drukke en hectische tijd. Al vroeg in december voelen we de druk van het streven naar de perfecte feestdagen in perfect gezelschap. Maar stel nou dat jij die dagen het liefst helemaal niet in een druk gezelschap doorbrengt, maar liever gezellig met z’n tweetjes? Is dit hoe jij de laatste dagen van het jaar graag doorbrengt, dan nodigen wij je van harte uit om de feestdagen door te brengen in één van onze knusse huisjes!

Huisje huren: Comfortabel en Sfeervol

Onze huisjes zijn beschikbaar voor twee personen en bieden alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen kerstuitje. Denk aan gezellige houtkachels, zachte dekentjes op de bank en een sfeervolle inrichting. Geniet van een gezellige accommodatie te midden van de rustgevende omgeving van de Veluwse natuur.

 Veluwe: Een Winterse Natuurbeleving

Onze vakantieplek, gelegen in het hart van de prachtige Veluwe, biedt een fijne omgeving voor een prikkelarme kerst. Verken de nabijgelegen wandelpaden, omringd door winterse bomen, en adem de frisse, koele lucht in. Maak fijneherinneringen terwijl je geniet van de natuur in zijn winterse pracht. In het Speulder- en Sprielderbos kunnen prachtige winter wandelingen gemaakt worden. Vanaf ons terrein loop je binnen 5 minuten in dit bos van “de dansende bomen”.

Kerstactiviteiten in de omgeving

Wil je er toch even op uit? Ontdek de historische kerstsferen in het sfeervol versierde Openluchtmuseum en bekijk de koninklijke pracht in Paleis Het Loo. Op zaterdag 16 december van 14:00 tot 21:00 uur verandert Winkelcentrum Putten in een betoverend decor tijdens het Winterfeest. Geniet van livemuziek, een sfeervolle kerstmarkt, icecarvers, en diverse leuke kraampjes van plaatselijke ondernemers. Hou je het liever helemaal rustig, maak dan een fijne ademwandeling met Bertwin of doe mee met een ademsessie. Goed voor de innerlijke mens!

Sluit jij het jaar af op de Veluwe? Welkom!